#1 Dromen

Dromen

Dromen, we doen het iedere nacht. Soms kun je ’s ochtends vroeg je droom nog volledig beschrijven, soms is de droom vervlogen zodra je een been uit bed steekt.
Dromen, we doen het allemaal. De een droomt alleen ’s nachts, de ander dagdroomt erbij. Dromen, ze kunnen bizar, ongelooflijk, merkwaardig, angstig maar ook prachtig zijn. En wat is het dan fijn als mooie dromen uitkomen…

Met een dikke grijns zit ik deze blog dan ook vanachter mijn pc te schrijven. In mijn eigen werkkamer! Met uitzicht op weilanden, waar de eerste kieviten al weer zijn gespot en merels en mussen heen en weer vliegen op zoek naar voer. Een van mijn grote dromen is hiermee vervuld. Een die werkelijkheid werd door de verhuizing naar een woonboerderij (een van mijn andere dromen). Het bizarre is dat de slaapkamer uit mijn puberteit nu dient als werkkamer. Dat had ik dertig jaar geleden nooit kunnen dromen.

En het dromen is nog niet voorbij! Want ik wil er nog veel meer laten uitkomen. Zoals mijn geld verdienen met het freelancen als tekstschrijver/communicatieadviseur, wat ik vanuit huis kan gaan doen. Waarbij ik (nog) meer tijd kan besteden aan mijn lieve hond en hopelijk op termijn nog een of twee (waak)hond(en) erbij! En uiteraard katten, om ongenode gasten op de bovenverdieping te verjagen. Want ook dat hoort bij het boerderijleven. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *