Interim communicatie

U heeft een interim communicatieadviseur nodig. Ik kan u op verschillende manieren helpen:

U zoekt tijdelijke ondersteuning voor uw communicatieafdeling
Zit uw communicatieafdeling in een hectische periode en heeft u tijdelijk extra handjes nodig? Iemand die deskundig en pragmatisch is, zelfstandig werkt en snel haar weg weet te vinden in uw organisatie of afdeling. Die u ontzorgt bij de communicatie rond een project, gemakkelijk goede teksten schrijft en u deskundig communicatieadvies geeft. Als (interim) communicatieadviseur en/of freelance tekstschrijver help ik u dan graag uit de brand.

U zoekt een communicatieprofessional die uw organisatie, instelling, stichting of vereniging kan adviseren over communicatie (en eventueel uitvoering doet)
U heeft geen communicatieprofessional in dienst, maar wel behoefte aan communicatieadvies of iemand die communicatieactiviteiten voor u kan uitvoeren. Ik voorzie u graag van een pragmatisch en deskundig advies en voer slim en effectief de uitvoering van de activiteiten uit. Zelfstandig, maar altijd in goed overleg met u als opdrachtgever.

U bent zelfstandig ondernemer en hebt een communicatieprofessional nodig voor advies en/of uitvoering van activiteiten
Als zelfstandig ondernemer heeft u vast wel eens meegemaakt dat alles tegelijk komt. En dat u dan wel alle ballen in de lucht wilt houden, maar dat het dan ook erg fijn zou zijn als u een deel van uw communicatiewerkzaamheden kunt uitbesteden. Ik kan u hierbij helpen. Snel, vakkundig, in goed overleg en zonder dat u veel tijd kwijt bent aan uitleg. Zodat u zich kunt concentreren op uw klus, en ik u met het communicatiedeel ontzorg. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het (her)schrijven van teksten, communicatieadvies of het maken van teksten (content) voor uw social media.

Bel of mail
Wilt u graag weten hoe ik u van dienst kan zijn of wilt u meer van me weten? Bel of mail me dan!