Over mij

De afgelopen twintig jaar werkte ik op verschillende communicatieafdelingen in diverse bedrijven. Bedrijven in de zorgsector, energie- en verzekeringswereld. Mijn hart èn kennis ligt in het communicatievak en tekstschrijven. Ik ben een allround medewerker, die je op vele fronten kan helpen. Variërend van communicatieadvies tot teksten schrijven of het organiseren van evenementen. Meer weten? Kijk dan op mijn Linkedin-pagina.

Samen met mensen

In mijn werk haal ik inspiratie en voldoening uit het opzetten, ontwikkelen en verbeteren van zaken die mensen verder helpt. Ik doe dat in verbondenheid met en interesse voor de mensen met wie ik werk. In die samenwerking zijn respect, humor en vertrouwen voor mij belangrijke uitgangspunten.

Twee dagen in de week werk ik voor mezelf. De andere dagen werk ik met veel plezier bij een grote zorgorganisatie in Drenthe.

Schrijven en lezen

In mijn vrije tijd vind je mij vaak met mijn hond  in het Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied in Zuidoost-Friesland. Verder ben ik dol op schrijven, lezen en heb ik interesse in geschiedenis en verhalen van mensen. In de toekomst wil ik mijn werk als communicatieprofessional dan ook  combineren met het schrijven van levensverhalen. Een mooie combinatie van mijn interesses en vaardigheden.