Communicatie & tekst

Iedereen communiceert. Maar communicatie op zich is een vak. Velen denken bij communicatie meteen aan middelen. Sturen een nieuwsbrief met slecht geschreven teksten uit. Maken een website die niet aantrekkelijk is voor de doelgroep. Of verspreiden een folder die de juiste mensen niet bereikt en vergeten social media in te zetten. Zonde van het geld, de tijd en energie die er in is gestoken! Er is zo veel meer resultaat te behalen als je van te voren goed nadenkt over welke boodschap je wilt overbrengen, wat je doel daarmee is, wie je wilt bereiken. Ik denk dan ook graag je mee, zodat jij op de meeste efficiënte en effectieve wijze je doel bereikt.

Resultaat halen

Als communicatieadviseur help ik je graag om je communicatie zo resultaatgericht mogelijk in te zetten. Samen kijken we bijvoorbeeld waar jouw organisatie voor staat; vanuit welke waarden en visie werk je? We brengen de stakeholders in kaart, bepalen het doel en stemmen daar vervolgens de boodschap(pen) en middelen op af. Zodat jij het resultaat behaalt dat je nastreeft.

Bel of mail me!

Ben je extra handjes nodig voor de uitvoering van je communicatiemiddelen? Ook die klus pak ik graag op.  Moeten er bijvoorbeeld teksten geschreven worden, het evenement georganiseerd of een Facebookpagina onderhouden worden? In deze, maar ook veel andere gevallen ben ik inzetbaar. Neem contact met mij om te horen hoe ik je van dienst kan zijn.